29.9.2010

Mitä jää jäljelle?

Euroopan ay-väki liikkeellä 29. syyskuuta
Eurooppalainen ay-liike osoittaa mieltään leikkauksia vastaan Euroopan ammatillisen yhteistyöjärjestön EAY:n organisoimana toimintapäivänä 29. syyskuuta. Päätapahtumaan Brysseliin odotetaan jopa 100 000 mielenosoittajaa eri puolilta Eurooppaa, muun muassa Saksasta, Ranskasta, Suomesta, Kreikasta ja Norjasta.

Eri maissa järjestetään lisäksi omia valtakunnallisia ja paikallisia tapahtumia. Suomessa toimintaa on suunnitteilla ainakin Helsingissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Oulussa ja Turussa.

Ay-liikkeen huolena on, että julkisten menojen leikkaukset voivat johtaa työpaikkojen vähentymiseen ja lisääntyvään sosiaaliseen turvattomuuteen. Pahimmassa tapauksessa menojen karsimiset voivat johtaa epävarmassa ja haavoittuvassa taloustilanteessa Euroopan uuteen lamaan.
...
Ja siellä sitä mennään. Uskomatonta touhua.

Tiedän, että jollakulla tätä blogia lukevalla henkilöllä on kytköksiä johonkin Ay-liikkeeseen (tavalla tai toisella). Voisitko olla ystävällinen ja kertoa terveisiä että: MESOATTE ASIAN VIERESTÄ!
(Juu-juu. Kaikki isoilla ja huutomerkkillä. Pittää kato huutaa huutamalla. Heh.)
Ongelma on raha. Raha on se ongelma. Mitään muuta ongelmaa ei ole. Kaikki muu paska, mitä ympärillämme näemme, on vain oiretta tästä.
Sairaus on rahan "syntymekanismi".  Ennen kuin euro voidaan kuluttaa, se täytyy lainata (korolla tietenkin).
Ja tästä johtuen Velka = Ostovoima = Työpaikka. Näin ollen osoittamalla mieltä leikkauksia ja niistä aiheutuvia ilmiöitä vastaan Eurooppalainen Ay-liike yrittää hoitaa vain-ja-ainoastaan oiretta (ällistyttävän yleistä nykyaikana.).
Tämä ei tule toimimaan. Tästä ei ole mitään hyötyä.

Hevletti.
Harhaanjohtajat pettivät (antoivat rahan luomisoikeuden pankeille).
Kirkko petti (sallimalla koronkiskonnan).
Ay-liike petti (nousemalla väärille barrikaadeille).
Mitä jää jäljelle?
Sinä eli Suora Demokratia.

Ei kommentteja: