14.8.2010

Asiasta puuhun...

(Kani ei löytänyt juttuja. Kanilla on tylsää. Kani leikkii tehosekoittimella.)

Holokaustin opetuksesta tuli määräys opetussuunnitelmiin
Opetushallitus on lisännyt valtakunnallisiin opetussuunnitelmien perusteisiin määräykset holokaustin eli juutalaisten joukkotuhon opetuksesta. Uudet lisäykset koskevat peruskoulussa elämänkatsomustietoa ja historiaa, lukiossa myös filosofiaa.
...

Holokaustimääräysten taustalla onkin Suomen pyrkimys päästä jäseneksi Ruotsin ulkoministerin kymmenen vuotta sitten perustamaan Holocaust Task Force –järjestöön, joka edistää holokaustin muistamista ja opetusta kaikkialla maailmassa. Siinä on nyt 27 jäsenmaata.
...
Jaa-has.

Herra Kani haluaisi esittää kaksi kysymystä.
Ensin pieni alustus:
1900-luvun alun Euroopassa Juutalaiseksi "ohjelmoitujen" tyyppien määrä oli pikkaisen alta 9 miljoonaa. Koko maailmassa heitä oli noin 11 miljoonaa. Suurimmat "keskittymät" olivat Neuvostoliitossa 3.8 miljoonaa ja Puolassa 1.3 miljoonaa. Tämä siis 1900-luvun alussa.
Olipas hieno alustus.
Eteenpäin!
Ensimmäinen kysymys.  Wikipedian mukaan holokaustissa tapettiin noin 3 miljoonaa Puolan Juutalaista. Minkälainen porukka kolminkertaistaa väkimääränsä noin 40 vuodessa?
Toinen kysymys. 1900-luvun alussa koko maailmassa oli 11 miljoonaa Juutalaista. Holokaustin aikana (noin 1940-1945) heitä murhattiin ~8.8 miljoonan edestä. Vuonna 2005 heitä (Juutalaisia) oli maailmassa ~15 miljoonan tyypin edestä. Ottaen huomioon heidän levinneisyyden ja määrän, niin minkälainen porukka viisinkertaistaa väkimääränsä 60 vuodessa?

P.s
Uskonto on "ohjelma". Kristinuskoon kasvatetut ovat täsmälleen samalla tavalla "ohjelmoituja" kuin Muslimit, Juutalaiset ja [Insert Religion] .  Kultuuri ei eroa tästä millään tavalla. Sama asia eri paketissa.

EDIT:
Herra Kani on sitä mieltä, että jos Suomen opetussuunnitelmien perusteisiin täytyy lisätä juutalaisten joukkotuhon opetukset (mitä ne nyt ikinä ovatkaan?). Niin saman syssyyn pitää lisätä Ameriikan imperiumin sekaantumiset (väliintulot) yli 70 kansakunnan asioihin Toisen Maailman Sodan jälkeen.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.populstat.info/Europe/polandc.htm

1939-1950 välisenä aikana Puolasta "hävisi" 9 951 tuhatta ihmistä. Jos kolme miljoonaa heistä oli Juutalaisia, minne loput menivät?

Anonyymi kirjoitti...

Olen tähän asti lukenut blogiasi, mutta en enään.

En olisi uskonut, että tämä(n)kin blogin kirjoittaja on antisemitisti.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Holokaustin+opetuksesta+tuli+m%C3%A4%C3%A4r%C3%A4ys+opetussuunnitelmiin/1135259324418

Kani, sinulla meni ohi koko jutun tärkein kohta

Ulkoasiainneuvos Sauli Feodorowin mukaan järjestön jäsenyyden ehtona on, että valtakunnallisiin opetussuunnitelmiin on kirjattu, miten juutalaisten joukkotuhosta opetetaan. "Monet maat, esimerkiksi Israel, uskovat muuten, että asiasta vaietaan koulussa", Feodorow sanoo.

Ebolakani kirjoitti...

Antisemitisti?

Mitä vtua!

Kani epäilee lukuja ja yhtäkkiä hänestä tulee antisemitisti.

Siistiä.

Anonyymi kirjoitti...

"Minkälainen porukka kolminkertaistaa väkimääränsä noin 40 vuodessa?"
"minkälainen porukka viisinkertaistaa väkimääränsä 60 vuodessa?"
Aivan mahdollista. Tunnen naisen jolla oli 28 vuotiaana jo 9 lasta. 40-vuotiaalla voi olla jo lastenlapsia. Jos itse pyöräyttää 3-4 tyttöä ja heille syntyy 3-4 lasta/typy niin äkkiä niitä vain kertyy.

Ebolakani kirjoitti...

Otetaan huono esimerkki:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_and_territories_by_fertility_rate

Nigeriassa on maailman kovin syntyvyysaste. 7.45 lasta per nainen.

Nigerian väkimäärä on triplaantunut 1950-2000 välisenä aikana http://www.africapedia.com/wiki/index.php?content_id=137

Pari asiaa ei Kanini aivoihin mahdu.
1. Puolan Juutalaisten syntyyvyysaste olisi pitänyt olla 10 lasta (ellei enemmänkin) per nainen, että he olisivat voineet kolminkertaistaa väkimääränsä 40 vuodessa.
2. Toisen maailmansodan aikana Juutalaisten väkimäärä aleni kolmeen miljoonaan. Tämän jälkeen heidän syntyvyysasteensa olisi pitänyt olla vähintäänkin 15 lasta per nainen, että se (väkimäärä) olisi voinut viisinkertaistua.

Ei onnistu. Liian hapokasta.

Anonyymi kirjoitti...

Jos Nigerialainen aviopari saa kuusi lasta niin silloinhan he ovat jo nelinkertaistaneet määränsä. Ja 50 vuodessa heillä on jo lasten lasten lapsia. Eli jos lapset jäävät henkiin niin huomattavasti pienempi syntyvyys riittää hyvin kolminkertaistamaan väkimäärän.

Nigeriassa on myös korkea kuolleisuus. Joidenkin tilastojen mukaan keskiverto nigerialainen kuolee kolmesti...

Ebolakani kirjoitti...

No joo. Mutta. (Aina se mutta).

http://www.nigeria-planet.com/Population-of-Nigeria.html
Vuonna 1991 45% Nigerian väestöstä oli alle 15 vuotiaita. Ja tämä siis syntyvyysasteella 7.45 per nainen. Oliko Puolan Juutalaisilla samankaltainen väestöjakauma?

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Holocaust_in_Poland
Suurin osa Puolan juutalaisista oli töissä muualla kuin maataloudessa. Tämä kertoo hieman korkeammasta koulutuksen tasosta. Korkeampi koulutuksentaso kertoo alemmasta syntyvyydestä.

Mikäli yritäisimme laskea ihmismäärän kasvua matemaatisella kaavalla (esim. http://fi.wikipedia.org/wiki/Eksponentiaalinen_kasvu) huomaisimme aika nopeasti, että 1.3 miljoonan ihmisen tuplaantumisaika on täysin eri kuin 30 miljoonan ihmisen.
Puhumattakaan triplaantumisajasta.